Осадча зворушила мережу світлиною з маленьким сином
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Осадча зворушила мережу світлиною з маленьким сином

Осадча зворушила мережу світлиною з маленьким сином
Джерело:  online.ua

Відома українська телеведуча Катерина Осадча зворушила усіх своїх прихильників архівними фото з маленьким сином Іллею, яке вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що красуня народила першу дитину в 19 років, тому на фото їй не більше 20. Телеведуча розповіла, що сьогодні, 28 вересня, її старшому синові виповнюється 16 років.

"Цій малечі з фото сьогодні 16 !!! Так швидко пролетіли ці роки! Ілля, пишаюся тобою, ти виріс саме таким сином, про якого я мріяла!" - зворушливо підписала світлину ведуча.

Фанати зірки не втомлюються вітати красуню та її сина зі святом.

"Вітаю вашу силу та гордість !!! Бажаю Йому міцного здоров'я та здійснення всех бажань та мрій", "Він виріс таким красенем! Вітаю вас", "Круто !!! такий дорослий синочок !! Вітаю вас, Катя, вітаю Іллю! "," А таке враження, що на фото вам 16 ", - пишуть в коментарях до фото шанувальники Каті.

Нагадаємо, Катя Осадча вийшла заміж в 2001 році за Олега Поліщука, коли той був відомим бізнесменом і народним депутатом від "Партії зелених". У шлюбі з першим чоловіком вони прожили три роки.

Як повідомляв ONLINE.UA,  Катя Осадча, яка нещодавно вдруге стала мамою, вперше показала свого маленького сина Івана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?