"Особисто прошу кожного": Зеленський звернувся до всіх українців
Категорія
Україна
Дата публікації

"Особисто прошу кожного": Зеленський звернувся до всіх українців

"Особисто прошу кожного": Зеленський звернувся до всіх  українців
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський попросив громадян України взяти участь в онлайн-опитуванні щодо труднощів у користуванні державними послугами. Про це український лідер написав у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Кожен українець, і я особисто стикався з, м'яко кажучи, непорозуміннями, отримуючи ту чи іншу державну послугу. Тому я гаряче вірю в проект "Держава в смартфоні". Це прогресивна ініціатива, мета якої - змінити взаємодію держави з людьми. Держава повинна стати сервісом. Зрештою, для цього ми і працюємо", - написав президент.

 На сайті,  посилання  на який Зеленський прикріпив до свого посту, користувачів просять відповісти на два питання:

  1. "На які труднощі ви натрапляєте, користуючись державними послугами ?"

  2. "У чому для вас головна цінність державних послуг онлайн ?"

Український лідер наголосив, що цей проект повинен врахувати потреби кожного громадянина та виправити всі недоліки застарілої системи.

"Тому нам потрібні ваші думки. Тому особисто прошу кожного взяти участь в опитуванні за посиланням", - зазначив Зеленський.

Як повідомляв ONLINE.UA, у перші 100 днів президентства Володимира Зеленського  його команда боротиметься з корупцією  перш за все "власним прикладом, відкритістю і можливістю критики та покарання навіть своїх членів".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?