Особливе занепокоєння: у США Зеленського попереджали про можливі проблеми
Категорія
Політика
Дата публікації

Особливе занепокоєння: у США Зеленського попереджали про можливі проблеми

Особливе занепокоєння: у США Зеленського попереджали про можливі проблеми

Повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор на свідченнях у Конгресі розповів, як попереджав президента Володимира Зеленського про вплив олігарху Ігоря Коломойського. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

За його словами, він неодноразово попереджав державного лідера про небезпеку такого явища для уряду. Загалом дипломат розцінює вплив олігархату як велику проблему.

"І особливо великою вона є сьогодні, за нової влади. Це саме та проблема, та турбота, те питання, яке ми, і уряд США, і ширша міжнародна спільнота, маємо з адміністрацією Зеленського. Вплив одного конкретного олігарха на Зеленського викликає особливе занепокоєння. Ця людина – Коломойський, і його вплив зростає", - пояснив Тейлор.

Дипломат зауважив, що вплив Коломойського матиме серйозні наслідки для Зеленського у майбутньому. Українці обрали Зеленського, а не олігарха, але саме останній збільшує свою "присутність" в уряді. Це може призвести до "падіння" президента.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський нещодавно заявив, що готовий захищати інтереси держави у справі про націоналізацію ПриватБанку. Він стверджує, що українська влада не поверне такі банки колишнім акціонерам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?