Особливий цинізм: у Зеленського дали оцінку смертельному наступу бойовиків
Категорія
Політика
Дата публікації

Особливий цинізм: у Зеленського дали оцінку смертельному наступу бойовиків

Особливий цинізм: у Зеленського дали оцінку смертельному наступу бойовиків
Джерело:  online.ua

Очільник Офісу глави держави Андрій Єрмак прокоментував жахливі події, що сталися на Донбасі 18 лютого. Він вкотре наголосив, що команда українського лідера робить усе, щоби закінчити війну на Донбасі. Окрім того, політик зверну увагу на те, що атака відбулась у річницю Дебальцевської трагедії - Єрмак назвав це особливим цинізмом, передає ONLINE.UA.

Очільник ОПУ висловив співчуття родині загиблого українського воїна. Окремо Єрмак звернувся до тих, хто вбачає "зраду" в діях та рішеннях команди президента.

"Всім, хто "розганяє" зраду, я хотів би сказати наступне: так, у нас в країні йде війна, вона не припиняється. Те, що ця атака відбулась в п‘яту річницю Дебальцівської трагедії - особливий цинізм. Глибоке співчуття родині загиблого. Але саме тому ми сьогодні робимо все для того, щоб цю війну закінчити. Щоб зранку не приходили такі новини, щоб наші воїни повернулись до своїх родин живими. Так, ми прагнемо миру, але водночас ми збільшуємо фінансування на армію і активно працюємо над підвищенням її обороноздатності", - наголосив Єрмак.

Він також нагадав усім, що команда Зеленського йде шляхом переговорів, але водночас і шляхом внутрішнього посилення: наша армія готова відповідати на подібні атаки, і давати гідну відсіч агресору.

"Тримаймося разом!", - закликав Єрмак.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше колишній військовий Андрій Римарук, який регулярно спілкується з усіма ланками військових, нарешті пояснив, що насправді сталося на Донбасі 18 лютого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?