Освідчення в коханні: Тілль Ліндеманн заінтригував кліпом зі Світланою Лободою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Освідчення в коханні: Тілль Ліндеманн заінтригував кліпом зі Світланою Лободою

Освідчення в коханні: Тілль Ліндеманн заінтригував кліпом зі Світланою Лободою
Джерело:  online.ua

Соліст групи Rammstein Тілль Ліндеманн випустив кліп на свою нову сольну пісню під назвою Frau&Mann. Головну роль у ньому зіграла українська співачка Світлана Лобода, якій приписують таємний роман з Тіллем. Примітно, що в кліпі Ліндеманна Лобода зіграла його таємну кохану. Шанувальники підозрюють, що цей кліп став своєрідним визнанням любовних відносин зіркових артистів, повідомляє ONLINE.UА.

У кліпі Ліндеманна Лобода зіграла працівницю фабрики, начальником якої є Тілль. За сюжетом героїня співачки завинила на виробництві, в результаті чого опинилася на килимі перед начальником, який відчуває до неї таємну симпатію. У кабінеті Тілль, не приховуючи своєї пристрасті, намагається згвалтувати героїню Лободи, але вона люто виривається, розбиває йому голову і тікає.

Розв'язка кліпу вийшла досить несподіваною. Героїня Лободи виявилася дружиною брата начальника заводу. Він зустрічається з нею за сімейною вечерею, коли всі чекають повернення його брата-космонавта. В результаті, герой Тілля без пояснень йде з-за столу, розуміючи що йому не судилося завоювати свою таємну кохану.

Нагадаємо, чутки про роман Світлани Лободи і Тілля Ліндеманна ходять вже кілька років. Є версія, що соліст Rammstein є батьком молодшої дочки української співачки Тільди. Однак, пара жодного разу не давала офіційних коментарів про свої стосунки.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в день народження Тілля Ліндеманна Лобода заінтригувала прихильників їх спільним фото. Ймовірно, знімок зроблений під час другої вагітності зірки, адже в приталеній чорній сукні видніється кругленький живіт. Артистка ніжно притиснулася до чоловіка, одягненого в халат медика. Хоч його обличчя було прикрите маскою, все ж видно, що це саме Тілль Ліндеманн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?