От берете надувну ляльку..: нардеп Тищенко зганьбився через формулу Штайнмаєра
Категорія
Україна
Дата публікації

От берете надувну ляльку..: нардеп Тищенко зганьбився через формулу Штайнмаєра

От берете надувну ляльку..: нардеп Тищенко зганьбився через формулу Штайнмаєра
Джерело:  Hromadske

Народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко знову осоромився, оскільки не зміг пояснити, що таке формула Штайнмаєра та порівняв Україну з насосом, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Громадське".

Журналісти поцікавилися у народного обранця, що таке формула Штайнмаєра і що він думає з приводу розведення сил на Донбасі. Тищенко зразу ж згадав попередню владу і порівняв Україну з насосом, в якому нічого не працює.

"Я порівнюю сьогодні Україну, нашу рідну, нашу Україну, яку нам збудували наші попередники, з насосом. Де, куди не візьмеш, що не береш – все щось не працює", - відповів політик.

Також нардеп відчайдушно намагався пояснити, про що йдеться у формулі Штайнмаєра, на яку Україна погодилась під час переговорів у Мінську.

"Я про формулу вже сказав. Це розведення. Найголовніше треба зрозуміти, тільки під наглядом ОБСЄ. І тільки за законами України. Все, крапка", – сказав Тищенко.

Тоді депутат почав розповідати про надувну ляльку. Проте, що саме він хотів пояснити цим порівнянням - залишається незрозумілим.

"От ви, наприклад, берете іграшку. Ляльку берете, от берете ляльку. Наприклад, надувну ляльку ви берете. Ви знаєте як з нею впоратись? Ні. От ляльку берете і щоб знати як... Чи, не знаю, машину, купуєте машину. Ви знаєте як з нею? От щоб з нею впоратись вам треба інструкцію", – підсумував він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?