От заливає: нові обіцянки Путіна росіянам насмішили мережу
Категорія
Світ
Дата публікації

От заливає: нові обіцянки Путіна росіянам насмішили мережу

От заливає: нові обіцянки Путіна росіянам насмішили мережу

Президент Росії Володимир Путін розповів про можливості збільшити тривалість життя росіян до 76 років і викликав шквал насмішок в соціальних мережах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".
"Є всі можливості для того, щоб до 2025 року збільшити тривалість життя в Росії до 76 років, значно знизити смертність у працездатному віці", - заявив він.
Путін нагадав також, що за 12 років в Росії тривалість життя "виросла в середньому на 6,5 років: з 65,4 у 2005 році до 71,87 в 2016 році".
Читайте також: У Росії спалахнув скандал з "хорошою машиною" Путіна
"За цей час дитяча смертність знизилася з 10,2 до шести на 1000 народжених, а в січні було зафіксовано 5,1", - підкреслив він.
У той же час російський президент несподівано згадав про те, що його "трохи насторожує" смертність працездатного населення.
У свою чергу соціальні мережі висміяли заяви Путіна.






Як повідомляв ONLINE.UA, раніше соцмережі посміялися над російськими чиновниками, які, намагаючись догодити Путіну, постелили паркет прямо поверх асфальту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?