От жалко пацана: дівчина Лещенко підірвала мережу ставленням до музики українською мовою
Категорія
Україна
Дата публікації

От жалко пацана: дівчина Лещенко підірвала мережу ставленням до музики українською мовою

От жалко пацана: дівчина Лещенко підірвала мережу ставленням до музики українською мовою
Джерело:  online.ua

Анастасія Топольська, цивільна дружина народного депутата Сергія Лещенка, прокоментувала свою відмову вести радіо-шоу з україномовною музикою, відповідно до закону про квоти в радіоефірі, що викликало чергову хвилю в соцмережах.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


«Я тільки хочу сказати, що як би українське суспільство не обурювалася і не видумувало чергові звинувачення в мою сторону або не придумувало благих законів - будь то мова, міцне слівце або прокляття, а закони для будь-якої благочестивої мети - це не змінює ситуації: ніхто ще з-під палки не вносив творчість у світ», - написала Топольська.


«І якщо ви придумуєте і стверджуєте закон, який має на увазі більше українського продукту, це не означає, що це наше світле майбутнє, тому що радіо-станції будуть змушені клепати матеріал на швидку руку аби викручуватися, а якісної музики більше не стане», - вважає Топольська.


«А в цілому все це пахне ненависним совком, який нам пропонує наш же уряд на красивій тарілочці з принтом українських візерунків. Все це - справжній популізм», - вважає цивільна дружина Лещенко.


«Ми всі хворі і темою псевдопатріотизму, і темою популізму, і маніпуляціями, дезінформацією. Я так, саме влипла, а й запам'ятаю ці почуття назавжди, готова відповідати за свої слова і вчинки», - продовжила Топольська.


«Мені дуже шкода, що мене так підставили, що я сама так підставила і підставила інших. Відчуваю себе максимально виснаженою і спустошеною. Не можна, звичайно, бути такою запальною і палити все на своєму шляху. А простіше кажучи - я вибачаюся за свою дурість і поспішні висновки», - додала вона.


При цьому в мережі продовжують кипіти з приводу висловлювань цивільної дружини Лещенко.


«Хто вже знає про зашквар радіоведучій та ді-джея Топольської, щиро обурюється її українофобською позицією і тролить за те, що за такий ненависний їй закон про квоти на українську музику на українських радіостанціях голосував також і її наречений», - написали в Facebook колективу «Мірко Сабліч».


«Мене її пост розлютив, але не здивував. Людина, що пише в коментах "Чесно кажучи, я не в курсі про Іловайськ", вже не здивує нічим », - додали в соцмережі.


«Це просто свято якесь. Кохана людина Сергія Лещенка Анастасія Топольська у себе в фб обурюється законом про квоти на українську музику в ефірі радіостанцій. Лещенко за цей закон голосував) Топольська про це не в курсі) Марічка-2. «А вона лежить і каже: "А тепер пішов на ...". А він: "Як це? .. "От, жалко пацана», - іронізує журналіст Антон Комаров.


«Шановні Кононенки-Грановська, ГПУ, СБУ та інші недруги Лещенка! Не потрібні ніякі кримінальні виробництва, стеження і прослуховування. Розслабтеся і заспокойтеся! Улюблена "людина" за вас сама всю роботу зробить! P.S. Але ж тільки почало устаканіватися ... Ех ...», - пише журналістка Олена Яхно.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Верховна Рада прийняла закон "Про телебачення і радіомовлення" 16 червня голосами 268 народних депутатів. 6 липня президент України Петро Порошенко підписав цей документ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?