Отакої: хакери зламали секс-іграшки заради благородної мети
Категорія
Технології
Дата публікації

Отакої: хакери зламали секс-іграшки заради благородної мети

Отакої: хакери зламали секс-іграшки заради благородної мети
Джерело:  online.ua

Хакери із Великої Британії зламали доступ до лінійки вібраторів Svakom Siime Eye. Вони мають відеокамеру, можуть підключатись до Wi-Fi та транслювати відео. Окрім того, як з'ясувалось, вони зовсім ненадійні, передає ONLINE.UA з посиланням на Motherboard.

 За словами цих самих хакерів, на відеострімі стояв дуже ненадійний пароль "88888888", а на сервері був логін "admin".

Що цікаво, будь-який користувач, який мінімально володіє навичками підключення до перегляду, міг не тільки підключитися до трансляції, а й контролювати секс-іграшки ззовні.

"Коли хтось використовує ваше підключення, хтось інший може побачити відеотрансляцію", – розповів засновник Pen Test Partners Кен Манро.

Хакери зазначають, що таке дослідження вони використовують вже не вперше. При цьому вони неодноразово попереджали виробника, відправивши електронні листи. Але зворотного зв'язку так і не отримали. Однак, тепер вони знову побачили, що уразливість не виправили.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що австралійський суд зобов’язав компанію Apple виплатити 9 млн доларів штрафу. Причиною прийняття такого рішення стала відмова компанії безкоштовно ремонтувати iPhone користувачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?