Отакої: петиція за відставку Зеленського набрала уже більше 50% голосів
Категорія
Політика
Дата публікації

Отакої: петиція за відставку Зеленського набрала уже більше 50% голосів

Отакої: петиція за відставку Зеленського набрала уже більше 50% голосів
Джерело:  online.ua

На офіційному сайті президента України зареєстрували електронну  петицію  "За відставку президента Володимира Зеленського". Варто зазначити, що лише за одну добу вона зібрала більше 50% необхідних голосів, передає ONLINE.UA.

Вказано, що автором петиції є Максим Безрук. На його думку, голосування за Зеленського "у більшості своїй було протестним", і насправді чинний президент не має підтримки 73% виборців.

"Ваша особа зовсім не об'єднує більшість українців. Ви консолідували протест, не даючи конкретних обіцянок і політичних орієнтирів, однак тепер, після обрання і інавгурації, ви не можете не мати конкретного шляху. І перші ж ваші заяви та дії розчаровують ваших виборців, розбивають цю тимчасову ситуативну народну консолідацію", - йдеться в тексті петиції.

На думку автора, в країні склалася неприпустима ситуація, коли "слуга народу" не має моральних зобов'язань перед своїм народом, сформованих у передвиборчому процесі.

"Тому ми, народ України, вимагаємо вашої негайної відставки", - підсумував Безрук.

 Станом на 12:00 петиція зібрала понад 13 тисяч підписів.

Як повідомляв  ONLINE.UA, проект закону про імпічмент президента близький до завершення.  З даною заявою виступив радник президента України з юридичних питань Андрій Богдан.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?