O.Torvald "тренуються" перед Євробаченням, борючись за право виступити на найбільшому фестивалі музики
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

O.Torvald "тренуються" перед Євробаченням, борючись за право виступити на найбільшому фестивалі музики

O.Torvald "тренуються" перед Євробаченням, борючись за право виступити на найбільшому фестивалі музики
Джерело:  Instagram

Українська рок-група O.Torvald, яка в травні представить Україну на Євробаченні-2017, стала фіналістом національного конкурсного відбору на виступ на сцені одного з найбільших фестивалів Європи - Sziget.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram групи.

Читайте також: O.Torvald про Євробачення: не будемо підлаштовуватися під гламурний формат

"Хороша новина! Ми пройшли до фіналу українського відбору на фестиваль Sziget-2017! Величезне спасибі всім нашим людям, хто голосував на сайті, а також журі - музичним експертам, які вирішили нашу долю на відборі. Фінал пройде 30 квітня у київському клубі SENTRUM, де ми будемо боротися за право представляти нашу країну на Sziget 2017 Будапешті. Наші люди, приходьте підтримати нас!" - сказано в повідомленні колективу.

Крім групи O.Torvald в фіналі відбору виступлять Zetetics, Atmasfera, Detach, Atomic Simao і The Cancel Band. Фіналісти представлять свою музику наживо. Переможцем стане група, яка, на думку журі, зможе гідно представити сучасну українську музику на сцені ювілейного Sziget.

Sziget - щорічний фестиваль музики, культури і мистецтва, один з найбільших в Європі. Проходить з 1993 року на острові Обуда. На фестивалі виступають колективи, що працюють в різних жанрах.

Як повідомляє ONLINE.UA, соліст української рок-групи O.Torvald Женя Галич, який в травні представить Україну на Євробаченні-2017, заявив, що якщо його дружина народжуватиме під час проведення конкурсу, то він буде присутній на пологах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?