Отримай мішок подарунків: українська дизайнерка та модель запускають унікальний челендж
Категорія
Культура
Дата публікації

Отримай мішок подарунків: українська дизайнерка та модель запускають унікальний челендж

Отримай мішок подарунків: українська дизайнерка та модель запускають унікальний челендж
Джерело:  Buro 24/7

Відома українська дизайнерка Ксенія Шнайдер та модель Євгенія Кедрова запускають всеукраїнський челендж з прибирання сміття Clean Challenge UA. Його головне завдання - показати людям, що прибирати сміття на вулицях - це зовсім не ганебне заняття, передає ONLINE.UA з посиланням на "Buro 24/7".

"Кожен раз, гуляючи вздовж річки або в лісі, ми натикаємося на порожні пляшки, недопалки і літаючі пластикові пакети, - розповідає Ксенія Шнайдер. - Ми хочемо, щоб люди не проходили повз сміття, а наділи гумові рукавички і зібрали його".

Перший челендж пройде з 1 по 8 серпня по всій території України. Для того щоб взяти в ньому участь, необхідно зробити фотографію місця, де ви виявили сміття, а після його збирання - сфотографуватися на цьому ж місці з мішком прибраного сміття. Знімки потрібно буде відправити на пошту бренду з позначкою Clean Challenge UA або опублікувати їх в своєму інстаграм-акаунті з хештегом #cleanchallengeua.

Варто зазначити, що кожен, хто виконає всі умови челенджу, отримає сумку з подарунками в знак подяки від бренду.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярна британська співачка і модель Дуа Ліпа викликала фурор на фестивалі "Osheaga", з’явившись у білосніжному вбранні від відомої української дизайнерки Ксенії Шнайдер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?