Отруєння Скрипаля: ідентифіковано третього підозрюваного
Категорія
Світ
Дата публікації

Отруєння Скрипаля: ідентифіковано третього підозрюваного

Отруєння Скрипаля: ідентифіковано третього підозрюваного
Джерело:  online.ua

У Великій Британії спецслужбам нарешті вдалося ідентифікувати третього підозрюваного у спробі вбивства колишнього подвійного агента Сергія Скрипаля та його доньки Юлії, передає ONLINE.UA з посиланням на The Telegraph.

За інформацією видання, ще до прибуття у Британію "Петрова" і Боширова-Чепіги в Солсбері приїжджав співробітник ГРУ, який проводив розвідку на місцевості. Вказано, що слідство уже з'ясувало, як звати третього підозрюваного, однак на даний момент його ім'я не розкривається.

"За попередніми даними, він допоміг спланувати напад перед тим, як нервово-паралітичну речовину "Новічок" ввезли на територію Британії. У поліції і спецслужбах вважають, що третій агент ГРУ відвідав Солсбері, щоб підготувати план атаки, перш ніж двоє його колег привезли у Британію отруйну речовину", - сказано в повідомленні видання.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  27 серпня були введені нові санкції США проти Росії.  Їх запустили в рамках справи про отруєння Сергія Скрипаля в британському Солсбері, на якого, за даними слідства, з боку Росії була здійснена хімічна атака нервово-паралітичною речовиною "Новачок".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?