Отруєння Скрипаля: підозрювані росіяни зізналися, навіщо приїхали в Солсбері
Категорія
Світ
Дата публікації

Отруєння Скрипаля: підозрювані росіяни зізналися, навіщо приїхали в Солсбері

Отруєння Скрипаля: підозрювані росіяни зізналися, навіщо приїхали в Солсбері
Джерело:  online.ua

Підозрювані в отруєнні колишнього розвідника ГРУ РФ Сергія Скрипаля Олександр Петров і Руслан Боширов зізналися, що на фото, оприлюднених поліцією Великої Британії, дійсно відображені вони. Але, за твердженням росіян, в Солсбері вони їздили не з метою вчинення злочину, а щоб подивиться собор.

Про це Боширов і Петров заявили в інтерв'ю російським пропагандистським ЗМІ, повідомляє ONLINE.UA.

Петров і Боширов запевнили, що не працюють в російському ГРУ, а є бізнесменами середньої ланки. Вони заявили, що до того, як їх фото опублікувала британська влада, вони навіть не знали про існування Скрипаля та про те, що його отруїли "Новачком".

Росіяни також виправдалися за свій візит в Солсбері. Вони заявили, що приїхали в це місто, нібито щоб подивитися на знаменитий собор. Боширову і Петрову відвідати його порадили друзі.

Боширов і Петров не визнають звинувачення на свою адресу. Вони стверджують, що були в Солсбері як туристи, а не агенти Кремля, і не привозили з собою флакон духів, в якому, за даними розслідування, і було ввезено до Великої Британії нервово-паралітичну речовину "Новачок", якою отруїли Скрипаля та його дочку.

Слід зазначити, що раніше міністр безпеки Великої Британії заявив, що президент Росії Володимир Путін особисто несе відповідальність за отруєння Скрипалів, а у правоохоронців є досить доказів для звинувачення Петрова і Боширова в підготовці вбивства колишнього російського шпигуна і його дочки. Путін запевняє, що підозрювані у злочині росіяни є цивільними особами і не мають відношення до російських спецслужб.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін заявив про те, що підозрювані у справі отруєння "Новачком" в Солсбері знаходяться в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?