Отруєння Скрипаля: в британській розвідці розкрили гучні подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Отруєння Скрипаля: в британській розвідці розкрили гучні подробиці

Отруєння Скрипаля: в британській розвідці розкрили гучні подробиці
Джерело:  Daily Mail

До організації отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його дочки Юлії в британському Солсбері причетна група з шести чоловік, яку очолювала жінка-офіцер.

Про це повідомили в британських розвідувальних службах, передає ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

Джерело видання зазначив, що таке припущення виникло в ході розслідування інциденту з отруєнням в Еймсбері. Як з'ясувалося, тоді постраждалі підібрали в парку флакон з парфумами, в якому замість духів містилася нервово-паралітична речовина, і розпорошили його на себе.

Версія з флаконом духів і викликала у слідчих припущення, що до отруєння Скрипаль причетна жінка з російської військової розвідки. Не виключається, що саме вона грала ключову роль в отруєнні колишнього розвідника ГРУ РФ.

Нагадаємо, раніше в Скотленд-Ярді повідомляли, що новий випадок отруєння під Солсбері схожий на отруєння Скрипалів. Також в британській поліції з'ясували, що постраждалі з Еймсбері були отруєні нервово-паралітичним речовиною "Новачок".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в британській поліції повідомили, що врятувало від смерті Скрипалів після отруєння "Новачком".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?