"Оце так номер!": відома політикиня приголомшила сексуальним вбранням на офіційному заході
Категорія
Світ
Дата публікації

"Оце так номер!": відома політикиня приголомшила сексуальним вбранням на офіційному заході

"Оце так номер!": відома політикиня приголомшила сексуальним вбранням на офіційному заході
Джерело:  online.ua

Нова бразильська сенаторка 44-річна Ана Паула да Сілва шокувала громадськість аж занадто сексуальним образом для свого першого засідання, на якому вона принесла присягу, передає ONLINE.UA.

Політикиня, яка вважає себе затятою феміністкою, одягнула сміливий яскраво-червоний комбінезон з відвертим декольте, який продемонстрував пишний бюст красуні.

Спочатку жінка приховувала груди під червоним жакетом, однак у момент у проголошення клятви вона зняла його, чим викликала хвилю обурень у мережі і серед бразильських ЗМІ, які назвали її образ "вульгарним" і неприпустимим для політика.

Стосовно вибору відвертого вбрання Ана дала феміністичне пояснення, зазначивши те, що жінка вільна в своєму виборі. А раніше на сторінці в Instargam 44-річна бразилійка заявила, що їй подобається красиво одягатися і не збирається змінювати спосіб життя тільки через те, що вона – депутатка.

"Оце так номер!; гарна жінка має залишатися сексуальною в будь-якій ситуації; куди котиться світ?; не потрібно заздрити - вона неймовірна", - пишуть користувачі соцмережі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон і її чоловік принц Вільям зустріли короля Нідерландів Віллема-Олександра з дружиною. Урочистий вечір пройшов у Букінгемському палаці - герцогиня для цієї події обрала наряд зі шлейфом блідо-блакитного кольору від модного будинку Alexander McQueen.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?