Оце вже вигадали: в Кремлі зізналися, як захищають Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Оце вже вигадали: в Кремлі зізналися, як захищають Путіна

Оце вже вигадали: в Кремлі зізналися, як захищають Путіна
Джерело:  online.ua

Офіційна Москва не втомлюється дивувати міжнародну спільноту та користувачів мережі новими неочікуваними вигадками. Зараз в адміністрації глави Кремля Володимира Путіна почали вимірювати температуру тіла у всіх, хто приходить на заходи за участю президента РФ. Про це розповідає російський журналіст Антон Желнов, передає ONLINE.UA.

"У Кремлі тепер додалася нова процедура перевірки - людина з тепловізором в руках, яка вимірює вам температуру", - сказано в повідомленні.

Речник Кремля Дмитро Пєсков розповів медіа, що в Кремлі діють додаткові запобіжні заходи проти поширення нової коронавірусної інфекції. Що цікаво, віце-прем'єрка РФ Тетяна Голікова стверджує, що перевірки в Кремлі проводять не через коронавірус, а через місцевий сезонний грип.

"Оце вже вигадали; більше немає чим зайнятися - краще б людей рятували; кожний день щось нове; дивні способи захисту - нічого не скажеш тут", - дивуються користувачі мережі.

Нагадаємо, в грудні 2019 року у китайському місті Ухань було зареєстровано спалах пневмонії. Пізніше з'ясувалося, що причиною захворювання став раніше невідомий вид коронавірусу. 30 січня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила надзвичайну ситуацію у зв'язку з розповсюдженням вірусу за межами Китаю. Станом на 6 лютого у світі зафіксовано 28 274 випадків захварювання на коронавірус, померли 565 осіб, вилікувались від вірусу понад 1100 осіб.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, прес-служба очільника Кремля неочікувано для всіх оприлюднила архівне відео, на якому російський президент Володимир Путін і колишній американський лідер Джордж Буш-молодший танцюють танець під пісню "Сударыня-барыня". 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?