Озброєні росіяни шукають своїх дезертирів на окупованій частині Херсонщини — Маляр
Категорія
Україна
Дата публікації

Озброєні росіяни шукають своїх дезертирів на окупованій частині Херсонщини — Маляр

Озброєні росіяни шукають своїх дезертирів на окупованій частині Херсонщини — Маляр
Джерело:  online.ua

Представники військової комендатури окупантів на Херсонщині шукають своїх дезертирів у помешканнях цивільних. В багатьох випадках застосовують вогнепальну зброю. Морально-психологічний стан особового складу росіян дедалі погіршується.

Джерело: Ганна Маляр

Озброєні росіяни шукають своїх дезертирів на окупованій частині Херсонщини

Збільшується кількість випадків вживання наркотичних речовин та зловживань алкогольними напоями, самовільного залишення місць несення служби, дезертирства. У зв’язку із зазначеним командування противника відкрито почало застосовувати жорстких репресивних заходів, у тому числі й стосовно цивільного населення. Зокрема, у н. п. Горностаївка (Херсонська область) та ряді інших населених пунктів представники військової комендатури окупантів здійснювали посилене патрулювання та обхід приватних помешкань з метою пошуку дезертирів, для затримання яких у багатьох випадках застосовувалась вогнепальна зброя, у тому числі у громадських місцях, — зазначила Маляр.

З початку серпня цього року в підрозділах окупантів рівня взвод-рота під приводом оперативного інформування про актуальну воєнно-політичну ситуацію, збільшилось так званої військово-патріотичної роботи. Таким чином російське військове керівництво приховано відстежує благонадійності своїх військовослужбовців щодо їхньої готовності до участі в бойових діях.

Россияне несут большие потери

Через важкі втрати та надмірне фізичне виснаження особового складу окупантів у підрозділах противника посилились депресивні настрої. Знизився рівень особистої мотивації російських військовослужбовців до участі у так званій спеціальній військовій операції. Все це суттєво впливає на стан військової дисципліни та правопорядку у підрозділах рашистів.

У якості превентивних заходів, російське військове керівництво вживає жорстких репресивних заходів, як щодо своїх військових, так і стосовно цивільного населення.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?