Озброєння, завдання та виконавці: в мережі опублікували секретні документи по Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

Озброєння, завдання та виконавці: в мережі опублікували секретні документи по Донбасу

Озброєння, завдання та виконавці: в мережі опублікували секретні документи по Донбасу
Джерело:  online.ua

В мережі оприлюднили секретні доповіді по бойовикам Донбасу. У документах перераховано не тільки озброєння бойовиків так званої "ЛНР" в районі Луганська, серед якого протиракетні зенітні комплекси "Игла" і "Стрела", а також названі прізвища бойовиків, які виконували конкретні завдання. Секретну інформацію по бойовиках опублікував в мережі офіцер ЗСУ і блогер Анатолій Штефан ( "Штірліц"), передає ONLINE.UA.

"Величезний привіт "МГБ ДНР" (читати як ФСБ). Все під контролем! Це квіточки, далі будуть ягідки", - пообіцяв "Штірліц".

Копії документів, датованих 2015 роком, в черговий раз доводять, що на Донбасі проти українських захисників воюють російські військові, яким озброєння поставляє Москва. Офіцер ЗСУ відзначив, що ця не вся наявна у розвідки інформація.

Також військовий повідомив про серйозні втрати бойовиків за 30 листопада. За його даними, тільки за останній день чотири бойовики отримали поранення.

У штабі ООС при цьому повідомили, на Донбасі зафіксовано різке зменшення кількості обстрілів з боку противника. В останній день осені ворог трохи вщух і лише чотири рази відкривав вогонь по позиціях українських військових.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що учасники ТКГ в Мінську Донбасом вже ведуть переговори про нове розведення сил на Донбасі. Про це заявив глава ОБСЄ Мирослав Лайчак під час візиту в Станицю Луганську. На якій ділянці планується новий етап відведення військ, голова ОБСЄ не уточнив, запропонувавши дочекатися підсумків нормандського саміту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?