Падіння авіаснаряду армії РФ на Бєлгород — з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Падіння авіаснаряду армії РФ на Бєлгород — з'явилося відео

Падіння авіаснаряду армії РФ на Бєлгород — з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі опублікували відео потужного вибуху в російському Бєлгороді, який стався вночі 20 квітня. Міноборони РФ офіційно визнало, що на вулицю міста впав авіаційний снаряд із винищувача-бомбардувальника Су-34 Повітряно-космічних сил РФ.

Джерело: росЗМІ

В мережі показали падіння авіаснаряду армії РФ на Бєлгород

На оприлюдненому відео можна побачити, як снаряд спочатку входить у землю, а потім – через приблизно 20 с – вибухає.

Варто також звернути увагу на те, що місці влучання утворилися величезна 20-метрова вирва.

Згідно з останніми даними, в результаті вибуху постраждали три людини. Окрім того, повідомляється про пошкодження 4 квартири і кілька автомобілів.

Команда глави Міноборони РФ Сергія Шойгу уже офіційно визнала, що причиною вибуху у російському місті Бєлгород стало падіння авіаційного боєприпасу під час польоту винищувача-бомбардувальника Су-34 Повітряно-космічних сил РФ.

Як українська влада відреагувала на інцидент у Бєлгороді

На переконання секретаря Ради національної безпеки і оборони Олексія Данілова, потужний вибух у Бєлгороді є провокацією росіян для нагнітання ескалації.

Бєлгород. Російська окупаційна армія продовжує провокаційні обстріли власних міст з метою залякування цивільного населення і нагнітання ескалації, - зазначив Олексій Данілов.

Деталі: За словами секретаря РНБО, лише надання Україні далекобійної зброї дозволить "локалізувати" джерело російських провокацій "на етапі планування та підготовки до пуску" снарядів.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?