Падіння винищувача ВПС Сирії біля кордону з Туреччиною: з'явилися нові подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Падіння винищувача ВПС Сирії біля кордону з Туреччиною: з'явилися нові подробиці

Падіння винищувача ВПС Сирії біля кордону з Туреччиною: з'явилися нові подробиці
Джерело:  ТАРС

Пілот  бойового літака МіГ-21 Військово-повітряних сил Сирії, який зазнав аварії на сирійсько-турецькому кордоні, знайдений і доставлений в лікарню.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.


Відомо, що пілот знаходиться в державному медзакладі в місті Хатай на півдні Туреччини. "Так, пілот був доставлений до нас. Ніякої додаткової інформації про нього ми давати не можемо за розпорядженням влади", - сказали в лікарні.


Читайте також: У Киргизстані розбився турецький літак, багато загиблих: з'явилися відео та подробиці


За даними Анатолійського агентства, пілот в виснаженому стані був знайдений в 500 м від парашута в горах через дев'ять годин після катастрофи. За попередньою версією, сирієць намагався піднятися якомога вище, щоб спробувати зв'язатися з командуванням.


Фрагменти літака, що розбився, знайшли в лісах на пагорбах в районі Айвадересі в 8 км від населеного пункту. У процесі падіння винищувач зламав безліч дерев, і багато його частин майже повністю згоріли.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Алтаї розбився вертоліт Robinson-66 з п'ятьма пасажирами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?