Падіж триває: соцмережі відреагували на підрив ватажка бойовиків в Луганську
Категорія
Події
Дата публікації

Падіж триває: соцмережі відреагували на підрив ватажка бойовиків в Луганську

Падіж триває: соцмережі відреагували на підрив ватажка бойовиків в Луганську
Джерело:  online.ua

Українці в соціальних мережах відреагували на  загибель ватажка "народної міліції ЛНР" Олега Анащенко, якого підірвали вранці 4 лютого в центрі Луганська.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соціальні мережі.
Нагадаємо,  в так званій ЛНР вже звинуватили в ліквідації "народного міліціонера" українські спецслужби і пообіцяли "заслужену кару".
Тим часом, в соцмережах згадали нещодавню  смерть екс-ватажка ЛНР Валерія Болотова, а також  ліфт, в якому був підірваний одіозний ватажок банди "Спарта" на прізвисько Моторола.
Читайте також: Масова загибель ватажків ДНР-ЛНР: мережа розвеселила нова фотожаба
"Падіж худоби триває. Начальник управління "Народної міліції" бойовиків ЛНР полковник Олег Анащенко загинув при вибуху автомобіля в Луганську. Укродрг не відпочиває в шаббат, їздить в ліфті, працює в Москві, напуває чаєм патріотів Новоросії. Путін – спаси", — з сарказмом написав відомий український блогер Кирило Данильченко у своєму Facebook.



















Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  у так званій ЛНР "винуватцями" підриву машини ватажка "народної міліції ЛНР" Олега Анащенка, якого було вбито вранці 4 лютого у центрі Луганська, назвали українські спецслужби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?