Пандемія коронавірусу: Польща засмутила новинами про інфікованих українців
Категорія
Світ
Дата публікації

Пандемія коронавірусу: Польща засмутила новинами про інфікованих українців

Пандемія коронавірусу: Польща засмутила новинами про інфікованих українців
Джерело:  online.ua

Влада Польщі продовжує активно боротися з пандемією коронавірус, однак, згідно з попередніми даними, за останні 12 годин кількість підтверджених випадків зараження коронавірусом у цій країні зросла на 25 осіб. Серед них, на жаль, виявили 2 українців із міст Цешин та Тихи Сілезького воєводства на півдні держави. Наразі відомо, що один наш громадянин приїхав до Польщі із ФРН, інший – з України. Такими важливими даними поділилася речниця воєводи Сілезького воєводства Аліна Кухажевська, передає ONLINE.UA з посиланням на Wprost.pl.

"Пацієнта з інфекційної лікарні в Цешині ізольовано в домашніх умовах. Його стан нормальний, він повернувся з Німеччини. Другий пацієнт, який перебуває у лікарні в місті Тихи, приїхав з України й там, ймовірно, було джерело зараження", - розповідає речниця.

Варто звернути увагу на те, що на польсько-українському кордоні в понеділок, 16 березня, спостерігаються черги вантажного транспорту. Також відомо, ще 15 березня додому намагалися потрапити велика кількість українців, що теж спричинило проблеми на пунктах пропуску.

Згідно з останніми даними, кількість заражених на коронавірус у Польщі зросла до 150-ти осіб, на жаль, 3 людей померли. Через пандемію COVID-19 від опівночі 15 березня Польща припинила прикордонний рух на деяких пунктах пропуску з сусідніми країнами, зокрема з Україною. За інформацією посольства України в Польщі, для виїзду в Україну працюють лише 3 автомобільні пункти пропуску. Це Дорогуськ – Ягодин, Гребенне – Рава-Руська і Корчова – Краківець.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Рада екстрено збереться на позачергове засідання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?