Папа Римський Франциск здав тест на коронавірус - вже відомий результат
Категорія
Світ
Дата публікації

Папа Римський Франциск здав тест на коронавірус - вже відомий результат

Папа Римський Франциск здав тест на коронавірус - вже відомий результат
Джерело:  online.ua

Папа римський Франциск нещодавно захворів на тлі спалаху китайського коронавірусу в Італії. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на римське видання Il Messaggero.

За даними журналістів. напередодні понтифік навіть здав тест на Covid-19, оскільки ситуація в країні дійсно небезпечна. Аналіз дав негативний результат, тож Папа підхопив інший тип ГРВІ.

Нагадаємо, Італія станом на вівторок, 3 березня — один з найбільш значних осередків коронавірусу поза межами Китаю. Там зареєстрували на офіційному рівні вже 1835 випадків. Відомо про 52 загиблих.

Безпосередньо у світі кількість хворих сягнула 90 тисяч. Доля смертельних випадків — понад три тисячі.

В італійських містах через коронавірус скасували багато масових заходів. У країні постраждав також туристичний сезон. Наразі українська сторона підтвердила, що одна українка в Італії має китайський коронавірус. Її госпіталізували в інфекційну лікарню Неаполя.

Як повідомляв ONLINE.UA, МОЗ України виступило з офіційним підтвердженням про реєстрацію першого випадку коронавірусу Covid-19. Інцидент стався в Чернівецькій області. Інфекцію знайшли в подружжі, яке повернулося з-за кордону напередодні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?