Папа Римський в різдвяному посланні попросив миру для України: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Папа Римський в різдвяному посланні попросив миру для України: опубліковано відео

Папа Римський в різдвяному посланні попросив миру для України: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У понеділок, 25 грудня, з нагоди Різдва Папа Римський виступив з традиційним посланням у Ватикані. Під час своєї промови понтифік помолився і попросив миру для України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на українську редакцію "Радіо Ватикану".

Читайте також: Папа Римський розповів про помилку в перекладі молитви "Отче наш"

Під час своєї промови Папа Римський закликав усіх віруючих розкрити свої серця перед жителями тих країн, де не припиняються конфлікти. Зокрема, він згадав Близький Схід, африканські країни, Венесуелу і Україну.

"Бачимо Ісуса в дітях, які разом зі своїми сім'ями страждають від насильства, породженого конфліктом в Україні, і від його серйозних гуманітарних наслідків, і молимося за те, щоб Господь скоріше дарував мир цієї дорогої країні", - сказав понтифік.

Також Папа Римський у своєму посланні порушив тему визнання Трампом Єрусалиму столицею Ізраїлю. Він висловив надію, що сторони конфлікту в цьому питанні прийдуть до рішення, яке дозволить повернути мир в ці дві держави на основі міжнародно визнаних кордонів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Папа Римський у Ватикані благословив українських військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?