Папа Римський вдарив жінку по руках - відео приголомшило мережу
Категорія
Світ
Дата публікації

Папа Римський вдарив жінку по руках - відео приголомшило мережу

Папа Римський вдарив жінку по руках - відео приголомшило мережу
Джерело:  online.ua

Під час прогулянки в новорічну ніч Папи Римського Франциска площею у Ватикані стався інцидент, відео якого шокувало користувачів мережі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "CBS News".

На відео видано, що невідома жінка силою схопила понтифіка за руку і потягнула до себе. Франциск швидко вирвав руку і вдарив жінку по руці. Після цього в ситуацію втрутилися охоронці.

Варто зазначити, що на новорічній вечірній службі в базиліці Святого Петра Франциск закликав людей проявляти більше солідарності і "будувати мости, а не стіни".

Користувачів мережі шокувала як поведінка жінки, так і реакція Папи Римського.

"Дуже дивна реакція - здається, що Папа просто злякався; ніколи не думала, що Папа може вдарити жінку; вона просто хотіла попросити про допомогу; на відео видно, як не потрібно "будувати стіни"; що відбувається у цьому світі? відео просто шокує", - пишуть люди в коментарях.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Папа Римський Франциск, аналізуючи тему відновлення миру на Землі, неочікувано для всіх навів як взірець переговори між Росією й Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?