Паралельно з АТО на Донбасі готуються запустити операцію Об'єднаних сил
Категорія
Україна
Дата публікації

Паралельно з АТО на Донбасі готуються запустити операцію Об'єднаних сил

Паралельно з АТО на Донбасі готуються запустити операцію Об'єднаних сил
Джерело:  online.ua

Паралельно з антитерористичною операцією на Донбасі можуть запустити операцію Об'єднаних сил.

Про це в рамках брифінгу розповів представник управління правового забезпечення Генштабу Юрій Бобров, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: На Донбасі завершується АТО, - глава Генштабу ЗСУ

Відзначається, що АТО передбачена законом України про боротьбу з тероризмом, і продовжиться до моменту затримання останнього терориста на окупованій території Донбасу.

У той же час, вже найближчим часом президент Петро Порошенко повинен підписати документ про початок операції Об'єднаних сил, - проект даного рішення вже готовий. Після підписання його в рамках виконання вимоги закону про реінтеграцію Донбасу командувач і оперативний штаб Об'єднаних сил будуть залучати в тому числі і працівників СБУ для протидії агресії Росії і звільнення окупованих територій.

Так, Бобров підкреслив, що початок операції Об'єднаних сил не означає припинення АТО.

"Одне не виключає другого. Я переконаний, що АТО продовжиться незалежно від того, коли почнеться, коли завершиться операція Об'єднаних сил", - зауважив він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше інформувалося, що формат АТО буде змінений на операцію Об'єднаних сил.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?