Парфуми від Christian Dior та його головні аромати
Категорія
Новини компаній
Дата публікації

Парфуми від Christian Dior та його головні аромати

Парфуми від Christian Dior та його головні аромати
Джерело:  online.ua

Багата та насичена подіями історія парфумерного будинку Christian Dior розпочалася наприкінці 1946 року. Нині під легендарною французькою маркою випускають десятки ароматів для жінок та чоловіків. Елітна парфумерія приваблює стійкістю, оригінальними та класичними нотками, різноманіттям та вишуканим оформленням флаконів. Відомий бренд славиться витонченим смаком та здатністю незвично поєднувати інгредієнти парфумів для отримання вражаючих результатів. Christian Dior – уособлення французького шарму та витонченої елегантності. Вибираючи парфуми Діор, ви підтверджуєте свій абсолютний смак та отримуєте чудовий зразок парфумерного мистецтва.

Популярні аромати: Miss Dior

Весняний настрій, радість, молодість душі — все це втілюють духи «Міс Діор». Аромат був створений у рекордно стислий період часу — свіжий і легкий він прийшов на зміну солодким і сильним, терпким есенціям. У верхніх нотах чітко вловлювалися акорди:

  • бергамота,

  • шавлії,

  • гарденії.

Серцеві ноти розкриваються запахами жасмину, нарцису та садових троянд. А завершують парфумерну композицію деревні аромати сандалу та одурманюючого ладану. Вишуканий і респектабельний парфум із серії Miss Dior – один з найбільш продаваних у світі.

Ніжна версія 2011 року стала більш витонченішою за рахунок додавання нот пачулі, цитрусових та мускусу. Благородні та стримані парфуми від французького бренду підходять цінителькам стійких та витончених ароматів.

J'adore: історія та особливості

Парфум J'adore – головний і один із найбільш значущих для французької марки. Його поява спровокувала справжній фурор. Квітково-фруктовий аромат поєднує ноти сливи, фрезії, магнолії, орхідеї, фіалки, мускусу, кедра та ожини. Крихкість, делікатність та справжню жіночність втілює цей парфум. Його благородство та привабливість дарують впевненість у собі.

Парфуми «Жадор» стали одним із найпопулярніших витворів елітного французького бренду. Тому на їх основі було розроблено кілька ароматів, які відрізняються один від одного, мають свій характер, індивідуальність:

  • L'Absolu – солодкі деревні та фруктово-квіткові нотки;

  • L'Eau – свіжий, звабливий, цитрусовий;

  • L'Or – східний, смолистий, трохи терпкий та неймовірно насичений.

У лінійці французького парфумерного будинку кожна жінка може вибрати парфуми за настроєм, смаком, для постійного використання або особливих випадків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?