Парламентські вибори-2019: кум Путіна виступив з гучною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Парламентські вибори-2019: кум Путіна виступив з гучною заявою

Парламентські вибори-2019: кум Путіна виступив з гучною заявою
Джерело:  online.ua

Один із лідерів партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук повідомив, що його політична сила буде в опозиції до нової влади. З даною заявою він виступив в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"Роль "Опозиційної платформи – За життя" в парламенті – виключно опозиція. І це було вирішено задовго до закінчення виборів. Ми це добре розуміли і свідомо до цього йшли. Ми будемо опозиційною фракцією в парламенті 9 скликання", - каже кум Путіна.

Журналісти поцікавилися у проросійського політика, що може зробити фракція.

"Я не знаю соціологів, які дають близько 30 мандатів, – я думаю, ви глибоко помиляєтеся, і їх буде набагато більше. Але річ не у кількості мандатів, а річ у тій політичній програмі, яку ми будемо реалізовувати... Ми будемо робити все необхідне, щоб парламент встановив мир і посприяв у встановленні миру в країні і припинення бойових дій. Ми будемо домагатися зміни економічного курсу, (зниження) навантаження на людей у зміні драконівських житлово-комунальних тарифів... Ми будемо змінювати податкове законодавство...", – відповів кум Путіна.

На думку Медведчука, у партій "Європейська солідарність", "Батьківщина" й "Голос" ніякої  коаліції  без "Слуги народу" не буде.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше  Медведчук заявив, що Крим – це Україна,  але при цьому він виправдовує видачу російських паспортів на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?