Парламентські вибори 2019: Вакарчук виступив з важливою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Парламентські вибори 2019: Вакарчук виступив з важливою заявою

Парламентські вибори 2019: Вакарчук виступив з важливою заявою
Джерело:  online.ua

Відомий український музикант Святослав Вакарчук заявив про створення політичної партії "Голос" і намір балотуватися у Верховну Раду на осінніх виборах, передає ONLINE.UA.

"Ми партія "Голос" йдемо в парламент, щоб знищити стару політику і творити політику нову. Політику, яка принесе нам справжні зміни", - заявив він.

Вакарчук наголосив, "стара політика - це сліпа віра в президента", але "нового прізвища у кабінеті на Банковій недостатньо".

 Серед членів своєї команди Вакарчук представив:

  • Юлію Клименко (екс-заступниця міністра економіки),

  • Ярослава Юрчишина (колишній виконавчий директор української філії Transparency International),

  • Юрія Соколова (кардіолог і академік),

  • Андрія Шараскіна (кіборг із позивним "Богема"),

  • Соломію Бобровську, (громадська активістка, волонтерка, в.о. глави Одеської ОДА у 2016-2017 роках).

За словами музиканта, партія не братиме жодної копійки в олігархів, а фінансуватиме її прозорий бізнес і прості українці. Зараз партія перебуває у процесі реєстрації.

Окрім того, Вакарчук озвучив основні пріоритети "нової політики" анонсованої партії: інтереси громадян України – понад усе; екзистенційний вибір України – Європа; один закон для всіх; вільна економіка без олігархів; влада підзвітна громадянам України.

Варто зазначити, що на презентацію Вакарчука зібралося кілька сотень людей.

Як повідомляв ONLINE.UA,раніше фронтмен гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук  відкрив аккаунт  в Інстаграм та опублікував у ньому своє перше відео.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?