Пародія на Порошенка: в мережі жорстко пройшлися по "Кварталу 95"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Пародія на Порошенка: в мережі жорстко пройшлися по "Кварталу 95"

Пародія на Порошенка: в мережі жорстко пройшлися по "Кварталу 95"

Після новини про  пародію на президента України Петра Порошенка в образі жебрака, яку представили актори студії «Квартал 95» на фестивалі в Юрмалі, соціальні мережі вибухнули обуренням.

Про це повідомляє ONLINE.UA.

«Мені було так соромно. Це треба побачити, аби потім вже ніколи не дивитись «95 квартал». Розповідати російським туристам в Юрмалі від імені президента, що ми випрошуємо у всіх гроші і гарантуємо, що не будемо віддавати, 100%, і взагалі – це ж перевірена циганами технологія, але ми без гітари», — обурився у своєму Facebook український суспільний діяч Михайло Вейсберг.

За його словами, заяви авторів пародії про те, що «Україна нагадує актрису у німецькому порнофільмі, що готова прийняти у будь-якій кількості з будь-якого боку... по-моєму, навіть людям у залі часом ставало незручно, вони здивовано дивились одне на одного, який сором».

Його думку підтримали інші користувачі соціальної мережі.

Eleonora Borysova: «Везти в другую страну такое - это уже слишком. И вообще, уровень унитазного юмора для таких талантливых ребят... Фу.».

Юлія Савінська: «Я думала лиш я одна їх не люблю... Погодьтесь, що планка в них вже опустилась... А серіал про сватів нас просто змушують дивитись вже місяць... А останній москаль, така блювотина... И це все вони...».

Mariya Panchenko: «Цікавий збіг, мене нудило після 5ти хвилин....і теж вирішила, що час 95-го минув. Шкода, гарні хлопці були колись((».

Владимир Вассерман: «Сценарна група видихлася, а градус треба підвищувати. У них співають про "соболині брови" Путіна, у нас розповідають про випрошування грошей...».

Лариса Качуро: «Відразливо. Ниці жадібні клоуни насмілюються плювати на країну, де заробили на жирне життя. Група бездарів».

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  український комік Володимир Зеленський побачив проблеми у пропагандистів з Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?