Партія Порошенка виступила із резонансною заявою в Раді
Категорія
Політика
Дата публікації

Партія Порошенка виступила із резонансною заявою в Раді

Партія Порошенка виступила із резонансною заявою в Раді
Джерело:  online.ua

Партія екс-президента Петра Порошенка "Європейська солідарність" повідомила, що йде в опозицію до "Слуги народу" Володимира Зеленського. З даною заявою виступила співголова фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко у Верховній Раді, передає ONLINE.UA.

"Політична сила "Європейська солідарність" вітає переможців цих виборів. Ми переходимо в опозицію, і сьогодні про це оголошуємо, що ми переходимо в опозицію до правлячої партії, але не до України. Очевидно, що опозиція не голосує за кадрові питання (керівництво Верховної Ради – ред)… В свою чергу, ми як опозиція так само будемо претендувати на посаду віце-спікера. На всіх інших кадрових рішеннях ми будемо голосувати проти", - заявила Геращенко.

Варто зазначити, що в ході обговорення кандидатури Дмитра Разумкова на посаду спікера Верховної Ради, Геращенко сказала, що висувати його – це право правлячої партії, і "ЄС" "бажає успіху пану Дмитру на цій важливій посаді".

Окрім того, політикиня дорікнула Разумкову, що той не подякував своїм попередникам, які "багато років будували парламентаризм".

Як повідомляв ONLINE.UA, Зеленський подав у раду новий законопроект про так званий імпічмент. Офіційно він запроваджує процес усунення президента з посади, що він обіймає. Тим часом голова держави ще не підписав ініціативу про тимчасові слідчі комісії, які й стануть початком згаданих процедур.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?