Партія «Слуга народу» висунула двох представників в президію Верховної Ради
Категорія
Політика
Дата публікації

Партія «Слуга народу» висунула двох представників в президію Верховної Ради

Партія «Слуга народу» висунула двох представників в президію Верховної Ради

Політична партія «Слуга народу» пропонує призначити на посаду голови Верховної Ради Дмитра Разумкова, а на посаду першого віце-спікера – нинішнього представника президента у парламенті Руслана Стефанчука. Про це повідомив глава партії «Слуга народу» Дмитро Разумков на брифінгу в Трускавці, інформує ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

«На сьогоднішній день наша партія буде пропонувати мене як кандидатуру на пост спікера Верховної Ради», – заявив Разумков після 40-хвилинної зустрічі однопартійців з президентом Володимиром Зеленським..

На уточнююче запитання щодо інших представників «Слуги народу» у президії, Дмитро Разумков відповів, що першим віце-спікером парламенту стане Руслан Стефанчук.

«Політична партія «Слуга народу» на посаду першого віце-спікера буде пропонувати Руслана Олексійовича Стефанчука», – додав Разумков.

Глава пропрезидентської партії також зауважив, що у його політичної сили є кадрові пропозиції щодо керівництва парламентських комітетів.

Нагадаємо, що сьогодні президент України Володимир Зеленський, перебуваючи у Трускавці заявив, що керівник його офісу Андрій Богдан готовий піти у відставку із займаної посади у будь-який час, «коли суспільство хоче».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?