Партія Зеленського дала українцям гучну обіцянку
Категорія
Політика
Дата публікації

Партія Зеленського дала українцям гучну обіцянку

Партія Зеленського дала українцям гучну обіцянку
Джерело:  online.ua

Очільник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія пообіцяв, що всі їхні нардепи з фінансового комітету Верховної Ради з наступного тижня підуть на масове проходження поліграфу в одне із спеціалізованих відомств. Про це він розповів журналістам, передає ONLINE.UA.

"Нам вже зробили пропозиції СБУ, МВС і НАБУ. Всі хочуть нас перевірити… Люди йдуть зараз (на поліграф – ред.) як вони хочуть, але потім ми централізована приймемо рішення, куди йти. Я думаю це буде в понеділок-вівторок. У понеділок скоріше за все, бо у вівторок вже пленарний день. Це повинно бути вже закрито. В НАБУ точно нам не дадуть вас всіх (журналістів – ред.) і транслювати", - каже Арахамія.

Нагадаємо, 23 і 24 жовтня кілька "слуг народу" за своєю ініціативою пройшли перевірку на поліграфі щодо підкупів у фінансовому комітеті Ради. 11 депутатів "Слуги народу", які входять у комітет із фінансів, податкової та митної політики, підозрюють в отриманні по 30 тисяч доларів за не підтримку в комітеті законопроекту про ліквідацію корупційних схем під час оцінки об’єктів нерухомості.

Як повідомляв ONLINE.UA, депутат фракції "Голос" та перший заступник голови комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослав Железняк заперечує, що представники депутата Антона Яценка могли пропонувати гроші задля "правильного" голосування за законопроект 2047-Д усім членам цього комітету.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?