Партія Зеленського хоче "перекроїти" Верховну Раду
Категорія
Україна
Дата публікації

Партія Зеленського хоче "перекроїти" Верховну Раду

Партія Зеленського хоче "перекроїти" Верховну Раду
Джерело:  online.ua

Партія "Слуга народу" пропонує зменшити кількість парламентських комітетів із 27-ми до 22-х. З даною заявою виступив лідер партії Дмитро Разумков, передає ONLINE.UA.

"Сьогодні у нас 27 комітетів плюс комісія з приватизації. Ми пропонуємо зменшити до 22 комітетів плюс комісія з питань приватизації. Ми пропонуємо, ми надішлемо пропозиції (щодо назв та профілю комітетів – ред.) і будемо чекати від вас пропозицій, які пропонується обговорити на наступній зустрічі", - сказав політик.

Окрім того, він запропонував колегам із інших політичних сил понеділка обміркувати це до понеділка і обговорити на підготовчій групі 12 серпня о 16:00.

Ірина Геращенко пообіцяла, що "Європейська солідарність" надасть свої пропозиції, а також попросила особливий статус для євроінтеграційного комітету.

"Якщо будемо бачити, що виникають труднощі, в подальшому повернемося до цього питання", – запропонував Разумков перед голосуванням за це питання.

Як повідомляв ONLINE.UA, партія Святослава Вакарчука "Голос" пропонує призначити кількох своїх депутатів  очільниками деяких важливих напрямків роботи нової Верховної Ради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?