Партизани влаштували бавовну на базі армії РФ у Маріуполі
Категорія
Україна
Дата публікації

Партизани влаштували бавовну на базі армії РФ у Маріуполі

Партизани влаштували бавовну на базі армії РФ у Маріуполі
Джерело:  online.ua

За інформацією радника окупованого злочинною армією РФ Маріуполя Петра Андрющенка, бійці українського партизанського міста влаштували підпал і таким чином знищили базу окупантів в місті. 

Джерело: Telegram Петра Андрющенка

Що відомо про діяльність українських партизанів в окупованому Маріуполі  

В Маріуполі спротив ліквідував базу окупантів шляхом підпалу, - повідомив Андрющенко.

Він зазначив, що росіяни намагались оперативно загисити пожежу, однак не менше 10 військових злочинців отримали серйозні поранення.

Як повідомляє радник мера, казарма окупаційних військ знищена, також пошкоджені три машини ворога.

Що відомо про дії ЗСУ на півдні України 

За словами керівниці Об'єднаного координаційного штабу Сил оборони на південному напрямку Наталії Гуменюк, поширення інформації про просування українських військових на лівому березі Дніпра на Херсонщині шкодить контрнаступу ЗСУ.

Нам дуже шкодять такі розмови аналітиків, розмірковування на тему "а як би". Треба довіряти тим, хто робить цю бойову роботу, слухати і дослухатися їх, оскільки це люди, які знаходяться під ворожим вогнем. Для того, щоб не викликати напруження і відповідь у бік цивільного населення, існує інформаційна тиша, - зазначає Гуменюк.

Вона підкреслила, що українські військові дійсно проводять операції на лівому березі Дніпра.

Проведення певних операцій, які виконувалися на тій ділянці місцевості, вже завершена. Ми продовжуємо контрбатарейну боротьбу, але продовження ажіотажу у ЗМІ дуже суттєво шкодить нашим захисникам, які зараз перебувають під щільним вогнем через напруження цієї ситуації, - наголосила Гуменюк.

Вона додала, що Сили оборони на півдні України продовжують контрбатарейну боротьбу, бережучи особовий склад. За її словами, вихід на лівий берег Дніпра у Херсонській області - це потрапляння під вогонь ворога, тому важливо витримати "логіку операцій".

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?