Парубій оголосив про покарання для депутатів-прогульників
Категорія
Політика
Дата публікації

Парубій оголосив про покарання для депутатів-прогульників

Парубій оголосив про покарання для депутатів-прогульників

У Верховній Раді України придумали новий ефективний спосіб боротьби з депутатами-прогульниками і збираються знімати заробітну плату за невідвідування засідань.
Про це заявив голова Верховної Ради Андрій Парубій, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Як розповів Парубій, часто буває нелегко "переконати депутатів працювати", і тому вже з наступного пленарного тижня почнуть знімати зарплату за прогули.
"На жаль, є частина тих, які просто хронічно не відвідують сесію. І від того ми маємо деякі дні просто порожні", - заявив голова ВР.
За його словами, фракції і апарат парламенту вже склали список нардепів, які найчастіше відсутні на засіданнях.
"Якщо депутат не буде на робочому місці під час реєстрації, заробітна плата просто за той день не нараховуватиметься", - додав Андрій Парубій.
Як повідомляв ONLINE.UA, до числа стратегічних радників з підтримки реформ в Україні планують ввести екс-главу МВС Польщі Єжи Міллера і екс-депутата польського Сейму Мирослава Чеха.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?