Парубій розповів, як Росія прокололася з Україною 9 травня
Категорія
Політика
Дата публікації

Парубій розповів, як Росія прокололася з Україною 9 травня

Парубій розповів, як Росія прокололася з Україною 9 травня

Росія виділила величезні гроші на дестабілізацію ситуацію в ряді регіонів України на травневі свята, але успіху так і не досягла.
Про це заявив спікер Верховної Ради Андрій Парубій, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
Відкриваючи погоджувальну раду парламенту 10 травня, він привітав колег із минулими святами - Великоднем, Днем примирення, Днем перемоги - і зазначив: «Були великі побоювання з приводу того, що традиційно ці дні російський агресор використовує для того, щоб максимально дестабілізувати ситуацію в нашій країні" .
"І у мене була інформація зі спеціальних джерел, що були вкладені величезні кошти в те, щоб на травневі свята організувати заворушення в ряді регіонів України", - заявив він.
Крім того, спікер подякував правоохоронцям за те, що вони утримали ситуацію під контролем і не дали жодних шансів російському агресору влаштувати провокації в наших містах, і будь-які спроби дестабілізувати ситуацію були дуже швидко і чітко локалізовані.
За словами Парубія, це показує, що "українська держава перебуває вже зовсім в іншому стані, ніж це було два роки тому".
"За тими матеріалами, які я отримую, бюджети невеликих російських міст на 10 днів були виділені в деякі міста (України - ред.) для того, щоб там дестабілізувати ситуацію", - заявив він.
Парубій переконаний: "Жителі Луганська і Донецька не хотіли війни і не хотіли крові - це робили агенти ФСБ, які за спецзавданнями приходили сюди і під виглядом співчуваючих ветеранам Другої світової війни розпалювали в Україні війну".
"У цьому році ми не дозволили ніяким зовнішнім силам здобути який би то не було успіх на території нашої держави", - додав спікер.
Нагадаємо, на думку політичного експерта Євгена Магди в статті для ONLINE.UA, президент РФ Володимир Путін переніс фронт "гібридної війни" до Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?