Парубій терміново збирає підготовчу групу нової Ради
Категорія
Україна
Дата публікації

Парубій терміново збирає підготовчу групу нової Ради

Парубій терміново збирає підготовчу групу нової Ради
Джерело:  online.ua

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій терміново скликає перше засідання підготовчої депутатської групи з числа новообраних народних депутатів України на 9 серпня. Він запросив нардепів на 14:00 у п’ятницю до конференц-зали на Грушевського, 5, передає ONLINE.UA.

 За регламентом, до підготовчої депутатської групи делеговані представники від партій, котрі подолали 5%-й бар’єр, а саме: від "Слуги народу" – 17, від "Опозиційної платформи – За життя" – 3, від "Батьківщини" – 2, від "Європейської солідарності" – 2, від "Голосу" – 1 людина.

 "Народні депутати, які реєструвалися кандидатами в одномандатних округах шляхом самовисунення, можуть також делегувати до складу підготовчої депутатської групи по одному представнику від 15-ти народних депутатів шляхом подання письмової пропозиції з відповідними підписами", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, нещодавно представник президента в Кабінеті міністрів Андрій Герус заявив, що перше засідання Верховної Ради 9 скликання відбудеться 3 вересня.

За попередніми даними, після цього почнуться переговори про кадрові призначення.

Як повідомляв ONLINE.UA,  Парубій каже, що неприємно здивований заявою президента Володимира Зеленського  про скасування параду на День Незалежності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?