Парубій закрив останнє засідання Ради: яким воно було
Категорія
Україна
Дата публікації

Парубій закрив останнє засідання Ради: яким воно було

Парубій закрив останнє засідання Ради: яким воно було
Джерело:  online.ua

12 липня спікер Верховної Ради Андрій Парубій урочисто закрив десяту сесію парламенту. Варто зазначити, що ВРУ  роботу з запізненням, через малу кількість зареєстрованих депутатів. Спочатку у Раді зареєструвалося 203 нардепи, передає ONLINE.UA.

Під загальний сміх присутніх Парубій оголосив: "Давайте, колеги, доб'ємо до 226-ти. Запросіть усіх у зал".

 Робота парламенту розпочалася з години запитань до уряду, однак представників Кабінету міністрів теж було небагато. Представляв уряд віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко, який розповів про реформу децентралізації, а потім відповів на запитання нардепів, яких теж ставало все менше.

"Після години запитань до уряду парламентарі розглянули проект постанови 3112-1-П щодо скасування рішення про ухвалення Виборчого кодексу, який подали представники групи "Партія Відродження". Голосування за проект було провалене, за нього віддали свої голоси лише два нардепи з необхідних 226, після чого Парубій оголосив, що президент Володимир Зеленський не має права накласти вето на виборчий Кодекс і треба зробити все можливе, щоб змусити його підписати документ", - сказано в повідомленні.

Оголосивши запити нардепів, у Раді оголосили про завершення сесії. На той момент у сесійній залі було всього кілька десятків депутатів.

Варто зазначити, що на закриття приїхав прем'єр-міністр Володимир Гройсман та члени уряду.

Як повідомляв ONLINE.UA, Парубій каже, що неприємно здивований заявою президента Володимира Зеленського про скасування параду на День Незалежності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?