Пашинський зробив нові визнання щодо своєї стрільби: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Пашинський зробив нові визнання щодо своєї стрільби: опубліковано відео

Пашинський зробив нові визнання щодо своєї стрільби: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Народный депутат від "Народного фронту"  Сергій Пашинський зізнався, що стріляв у людину стоячи, а не лежачи на асфальті, як говорив раніше.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.

"Щодо того, що я сказав, що я стріляв лежачи. Це була новорічна ніч, я не хотів псувати людям свято. Писав це я не вранці, а вже в 10 вечора, одразу після інциденту", - заявив він.
При цьому депутат запевнив, що не хоче, "щоб мене хтось жалів, але це був удар пляшкою по голові, це була досить стресова ситуація".


Читайте також: Соцмережі у захваті від конфузу Пашинського: опубліковано відео

"І вже коли я вранці почав аналізувати якісь моменти, то я згадав, що я цілився в ногу не лежачи, а зверху вниз", - розповів він.
У той же час, Пашинський наполягати на тому, що не міняв своїх свідчень.
Крім того, він заявив, що вважає незаконним рішення суду, який визнав постраждалим В'ячеслава Хімікуса.


Заяву Пашинського щодо стрілянини дивіться з 32:25:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Пашинський запевняв, нібито стріляв в чоловіка після того, як той напав на нього з пляшкою у руці.

Пізніше нардеп та підстрелений ним чоловік погодились, аби прокуратура оголосила фрагменти одночасного допиту учасників інциденту зі стріляниною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?