Пашинському можна, а тобі ні: соцмережі продовжують кипіти через інцидент зі стріляниною
Категорія
Події
Дата публікації

Пашинському можна, а тобі ні: соцмережі продовжують кипіти через інцидент зі стріляниною

Пашинському можна, а тобі ні: соцмережі продовжують кипіти через інцидент зі стріляниною
Джерело:  online.ua

В мережі продовжує вирувати обговорення інциденту зі стріляниною народного депутата від "Народного фронту" Сергія Пашинського, який ввечері 31 грудня поранив у ногу чоловіка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соціальні мережі.
Як відомо, чоловік, який отримав кульове поранення в ногу після пострілу Пашинського, заявив, що саме депутат був ініціатором конфлікту. У свою чергу, Пашинський запевнив, що "застосував цю зброю тільки після удару скляною пляшкою по голові, чому є підтвердження від незалежних свідків, я зробив попереджувальний постріл вгору, а другий, вже після удару мене пляшкою, здійснив у ногу нападнику".
Так, відомий активіст, блогера і ветеран АТО Дмитро Різниченко у своєму Facebook написав: "Він має право на самооборону за допомогою пістолета, а ти — не маєш такого права".


Читайте також: Чоловік, у якого стріляв нардеп Пашинський, розповів свою версію: опубліковано відео


"Якщо ти спробуєш купити і застосувати пістолет для самооборони, тебе будуть судити і посадять. Такі в них правила, для себе — одні, для нас — інші", - попередив він.






Не лишився осторонь обговорення інциденту і відомий журналіст і телеведучий Майкл Щур.




Тим часом, на сторінці ЄвроМайдан в Facebook опублікована карикатура на передноворічний інцидент.



Коментатори оцінили справедливість картинки:




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі поставили під сумнів те, що постріл Пашинського було зроблено через погрозу його життю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?