"Паспортний указ" Путіна: Україна готує "сюрпризи" у відповідь
Категорія
Політика
Дата публікації

"Паспортний указ" Путіна: Україна готує "сюрпризи" у відповідь

"Паспортний указ" Путіна: Україна готує "сюрпризи" у відповідь

Очільник МЗС України Павло Клімкін анонсував "сюрпризи" у відповідь на рішення Росії щодо спрощення видачі російського громадянства українцям. Про це український дипломат заявив журналістам у Брюсселі, де зібрались голови МЗС держав-членів ЄС для відзначення 10-ї річниці Східного партнерства, передає ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

"Насправді буде декілька сюрпризів… Є ідеї, пов'язані із застосування практичних, технічних речей біометрики. Є ідеї, пов’язані з наступним переписом. Тобто дуже-дуже багато речей", - сказав міністр, додавши, що "сюрпризи" будуть оприлюднені згодом. - Є ідеї, які ви взагалі не почуєте, вони будуть робитися на рівні спецслужб.

Український дипломат додав, що на зустрічі в Брюсселі міністри обговорили необхідність пошуку консолідованої відповіді на дії Росії, "оскільки це загроза не тільки для країн, які межують з сьогоднішньою Росією, а це загроза всьому ЄС", сказав Клімкін.

Як повідомляв ONLINE.UА, влада ЄС не планує запроваджувати нові санкції проти РФ через рішення Російської Федерації роздавати російські паспорти на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?