Павло Лисицин та "Євротермінал" привітали підшефних діток
Категорія
Новини компаній
Дата публікації

Павло Лисицин та "Євротермінал" привітали підшефних діток

На правах реклами

Павло Лисицин та "Євротермінал" привітали підшефних діток
Джерело:  online.ua

Через пандемію Павло Володимирович вирішив відправити святковий візок з Дідом Морозом та Снігуронькою доставляти подарунки дітям.

Павло Лисицин: "Дитячому святу бути!"

Новий рік все ближче і ближче підбирається до робочих буднів. На роботі проходять корпоративи, у будинках прикрашають інтер'єр і планують святкове меню, а в дитячих садочках і школах веселяться на святах і "ялинках". Але пандемія внесла свої суворі корективи, і не всі розваги тепер доступні. І якщо ми, дорослі, не станемо переживати через скасування новорічної вечері в ресторані, то діти засмучуватимуться навіть через дрібне порушення планів. Що ж, на те вони й діти. Так, підопічні органів самоорганізації населення КМ "Хаджибеївський" і "Балтський", шефство над якими взяло на себе ТОВ "Євротермінал", залишилися без театралізованого дійства, що вже встигло стати традицією. "Дитячому святу бути!" вирішив президент компанії Павло Володимирович Лисицин і відправив святковий візок з Дідом Морозом та Снігуронькою доставляти подарунки дітям.

"Мені було нестерпно думати про те, що маленькі хлопчики й дівчатка можуть через карантин упустити важливі моменти дитинства. Пандемія це проблема дорослих, але не наших дітей. Їх це не повинно стосуватися! Дізнавшись про те, що наша вистава, яку ми з року в рік плануємо для показу підшефним діткам, скасована, я обурився. Відразу став шукати всілякі шляхи виходу, щоб свято дітей не було затьмарено. Ну і оскільки я кожен день займаюся логістикою, рятівна ідея не змусила себе чекати вирішено розвозити подарунки дітям. На возі, як у казці!" - поділився тут Лисицин.

Звичайний зимовий день, "захмарений" пандемічним переполохом і незатишною тишею. Діти, які чекають на диво ще з 19 грудня, коли святкують день Св. Миколая Чудотворця, тихо сидять по домівках. Раптом їх вимушений спокій порушує жвавий стукіт копит, дзенькіт дзвоників і радісні заклики Діда Мороза та Снігуроньки це святковий візок від "Євротерміналу" приїхав вітати дітлахів.

"Коли я почула шум на вулиці, відразу побігла до вікна. А там святкова конячка і Дід Мороз зі Снігуронькою. Я так зраділа. Подумала, що потрапила в казку!", - ділиться дівчинка з мікрорайону "Балтський".

"Павло Володимирович людина великої душі... Ну треба ж, до мене тільки сьогодні підходила дочка, засмучена через скасування свята. А тут на тобі, і свято саме до нас прийшло. Спасибі йому і всій команді "Євротерміналу"!" - передала подяки Лисицину одна з матерів у мікрорайоні "Хаджибеївський".

Нагадаємо, шефство "Євротерміналу" над ОСОН КМ "Хаджибеївський" і "Балтський" успішно проходить більше п'яти років, і на сьогодні вже вирішені деякі проблеми складних районів. Варто підкреслити, що подібні заходи відмінний приклад соціально відповідального бізнесу, коли підприємці підтримують місцевість, розташовану поблизу своїх виробничих об'єктів.

"Мікрорайони "Хаджибеївський" і "Балтський" розташовані біля нашого логістичного комплексу, тому, звісно, ми не обійшли стороною місцевих жителів. Це обов'язок кожного бізнесу допомагати громадянам. Ми з командою намагаємося вирішувати проблеми по мірі їх надходження і приділяємо особливу увагу вразливим верствам населення, серед яких діти та люди похилого віку", - сказав Павло Володимирович Лисицин.

Крім того, ТОВ "Євротермінал" під час весняного карантину активно підтримало акцію "Залишайся вдома". Закупивши кілограми продуктових наборів, співробітники компанії організували дві хвилі розвезення по домівках 400 малозабезпечених сімей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?