Пекельний день: у "ПриватБанку" емоційно відзвітували про те, що відбувається
Категорія
Економіка
Дата публікації

Пекельний день: у "ПриватБанку" емоційно відзвітували про те, що відбувається

Пекельний день: у "ПриватБанку" емоційно відзвітували про те, що відбувається

Співробітникам "ПриватБанку" після повідомлень про націоналізацію цієї фінустанови  довелося пережити по-справжньому складний день.
Про це розповів директор "ПриватБанку" з інформаційних технологій Дмитро Дубілет у своєму Facebook.
"Пекельний, страшний, просто ПЕКЕЛЬНИЙ день. За цей день я, Олег Гороховський і наша команда пережили стільки стресу і принижень, що не передати словами", — підкреслив він.
Також Дубілет зазначив, що всі складнощі були пройдені заради того, "щоб, врешті-решт, всі платежі для фізичних осіб і корпоративних клієнтів почали працювати в стандартному режимі".


Читайте також: Влада зробила нову гучну заяву про майбутнє "ПриватБанку"

"І навіть з банкоматами ситуація почала вирівнюватися. Сьогодні темпи знять менше, ніж учора (дорогі інкасатори та касири кас перерахунку, ви - герої! Втім, як і всі наші співробітники). Втім, якщо вас коли-небудь націоналізували, ви в курсі", - додав він.


При цьому один з топ-менеджерів "ПриватБанку" з гіркою іронією написав: "І так, з сьогоднішнього дня я офіційно безробітний. Піду оформлю допомогу через iGov".


Між тим, перший заступник голови правління "ПриватБанку"Олег Гороховський у своєму Facebook попросив у клієнтів банку вибачення за нервування і повідомив, що робота з відновлення всіх сервісів банку йде повним ходом.



Також він повідомив про відновлення роботи деяких послуг "ПриватБанку".



У свою чергу, керівник мережі регіональних прес-офісів "ПриватБанку" Інна Музичук на своїй сторінці у Facebook повідомила, що "ПриватБанк" відновив платежів корпоративних клієнтів.


"ПриватБанк" відновив проведення платежів корпоративних клієнтів та інших суб'єктів господарювання незалежно від дати надходження грошових коштів на рахунки", – зазначила вона.


Також прес-служба банку запевнила, по всім вчасно створеним податкових платежів корпоративних клієнтів, незалежно від часу їх фізичної оплати, штрафні санкції застосовуватися не будуть.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  міністр фінансів Олександр Данилюк заявив, що після націоналізації "ПриватБанку" його підготують до продажу, який може статися вже через півроку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?