Пенсіонерам перед виборами буде здійснено одноразову доплату до пенсії - названа сума
Категорія
Україна
Дата публікації

Пенсіонерам перед виборами буде здійснено одноразову доплату до пенсії - названа сума

Пенсіонерам перед виборами буде здійснено одноразову доплату до пенсії - названа сума
Джерело:  online.ua

Міністр соціальної політики Андрій Рева в ході наради за участі президента Петра Порошенко заявив, що в березні-квітні 2019 року буде здійснено одноразову доплату до пенсії 2,410 тисяч гривень, передає ONLINE.UA.

"В 2019 році пропонується їм (пенсіонерам - ред.) здійснити доплату до пенсії 2,410 тисяч гривень. Чому саме йде мова про таку виплату? Мова йде про додатковий ресурс, який було отримано від закону про "євробляхи". Вперше явище, яке завдавало шкоди всій країні було повернуто на користь певним категоріям громадян. Тобто кошти від розмитнення "євроблях" в повному обсязі було направлено на такі виплати. Це ініціатива президента", - заявив міністр.

За його словами, 2,410 тисяч гривень – це фактично та сума, яку людям не заплатили у 2015-2016 роках, коли була зупинена індексація пенсії.

"Ця сума буде виплачена в березні-квітні 2019 року", - додав представник уряду.

Нагадаємо, з 1 січня в Україні підвищили пенсії військовослужбовцям та особам, які досягли 65-річного віку та мають великий трудовий стаж.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що з 1 березня 2019 року мільйонам українців осучаснять пенсії, у зв’язку з чим розмір виплат збільшиться на 12-17%.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?