Пенсіонерка затримала кортеж Яценюка: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Пенсіонерка затримала кортеж Яценюка: опубліковано відео

Пенсіонерка затримала кортеж Яценюка: опубліковано відео
Джерело:  Країна.ua

Вранці у вівторок, 12 квітня. кортежу  прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, який добирався до місця роботи, перегородила шлях пенсіонерка, яка, незважаючи на сигнали регулювальника, вирішила перейти дорогу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Страна.ua.
На перехресті у елітного житлового комплексу, де розташовані апартаменти Яценюка, співробітник ДАІ незадовго до появи кортежу прем'єра перекрив рух і влаштував машинам політика "зелену хвилю", тобто швидкий і безперешкодний проїзд. Однак, через пенсіонерку, яка незважаючи на сигнали регулювальника, вирішила неквапливо перейти дорогу, броньований "мерс" і кілька мікроавтобусів держохорони потрапили в міні-тягучку на розвороті.
Арсеній Яценюк їхав на роботу по звичному маршруту: від будинку на вул. Панаса Мирного (Печерський район Києва) через Верховну Раду в Кабінет Міністрів.


Нагадаємо,  10 квітня Арсеній Яценюк заявив, що подав у відставку з поста прем'єр-міністра України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?