Пентагон назвав ще одну мету РФ під час масованих ракетних ударів по Україні
Категорія
Світ
Дата публікації

Пентагон назвав ще одну мету РФ під час масованих ракетних ударів по Україні

Пентагон назвав ще одну мету РФ під час масованих ракетних ударів по Україні
Джерело:  online.ua

Як стверджує високопоставлений представник Міноборони США, стрімке зростання інтенсивності та потужності ракетних ударів Росії по Україні частково спрямоване на те, щоб виснажити українські засоби протиповітряної оборони. На переконання команди Путіна, це дасть шанс армії РФ досягти домінування в небі.

Джерело:  Reuters  з посиланням на своїх інсайдерів у Пентагоні

РФ масованими ударами намагається виснажити українську ППО - Пентагон

За словами представника Міноборони США, росіяни дійсно роблять усе можливе з метою перевантаження та виснаження української системи протиповітряної оборони.

Цю інформацію також підтвердив, заступник міністра оборони з політичних питань Колін Кал під час поїздки на Близький Схід.

Ми знаємо, що таке російська теорія перемоги, і ми прагнемо впевнитися, що це не спрацює, переконавшись, що українці отримають те, що їм потрібно, щоб зберегти свою протиповітряну оборону життєздатною, – підкреслив американський політик.

Як уже згадувалося раніше, під час ракетної атаки 17 листопада очільник Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба розказав про телефонні перемовини з керівником Держдепу США Ентоні Блінкеном, зазначивши, що дякував за надані засоби ППО і просив розширити допомогу.

Я переконаний, що настав час і для Patriot, - зазначив тоді український дипломат.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?