Пентагон повідомив Україні чудову новину
Категорія
Світ
Дата публікації

Пентагон повідомив Україні чудову новину

Пентагон повідомив Україні чудову новину
Джерело:  online.ua

Головний речник Пентагону Джон Гоффман поділився приємною новиною. За його словами, всю військову допомогу Україні було надано, як того вимагав Конгрес США. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ВВС".

"Всю допомогу виділено і направлено Україні", - прокоментував Гоффман звіт Офісу урядової підзвітності, який був опублікований 17 січня.

 Варто зазначити, що в звіті державні аудитори заявили, що Служба управління і бюджету Білого дому порушила закон США про контроль затримок (Impoundment Control Act), коли минулого літа прийняла рішення заморозити оборонну допомогу Україні. щО важливо, Офіс урядової підзвітності США підпорядковується Конгресу і перевіряє ефективність управління державними коштами.

За словами Гоффмана, допомогу Україні було направлено "відповідно до вимог Конгресу і вказівок нам" до кінця бюджетного року.

 "Ми мали намір направити ці гроші до кінця фінансового року, щоб допомогти безпеці України. Так і сталося... крім дуже невеликої частини, так і сталося", - підкреслив він.

Гоффман також додав, що однією з цілей Пентагону було забезпечити "наявність антикорупційних заходів, і що гроші будуть витрачені відповідно". Окрім того, він назвав питання затримки оборони України "дуже політизованим".

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Лев Парнас стверджує, що у травні минулого року  передав новому українському лідеру Володимиру Зеленському  ультиматум від Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?