Перед 9 травня в Росії показали фото вимираючого села
Категорія
Світ
Дата публікації

Перед 9 травня в Росії показали фото вимираючого села

Перед 9 травня в Росії показали фото вимираючого села
Джерело:  Нова газета

Поки  в Москві готуються відзначати 9 травня, російський журналіст і фотокореспондент Євген Фельдман показав фото вимираючого російського села Пустошка Селіжаровського району Тверської області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Нову газету.
Як розповіла журналісту місцева жителька, після того, як колгосп розвалився, всі й поїхали.
"В Пустошці Селіжаровського району Тверської області будинків 70, але жителі залишилися всього в трьох - і ще пару іноді приїжджають дачники. Тут же поруч ще два села з такою назвою, але вимерлих цілком", - розповідає мешканка села.


Журналіст зазначає, що ліси навколо пориті окопами - тут були важкі бої, ці землі були окуповані. Як розповіли мешканці, сільський пам'ятник солдату підтримують в порядку, цим займаються школярі та чиновники з села Оковці, одного з небагатьох живих в окрузі.


Раніше повідомлялося, що  президент Росії Володимир Путін у своєму привітанні глав держав з 71-ми роковинами перемоги у Великій Вітчизняній війні не згадав президента України Петра Порошенка.

=
=
=
=

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?